دانلود فول آلبوم مارتیک با لینک مستقیم با لینک مستقیم
دانلود کاملترین فول آلبوم مارتیک متشکل از تمامی آهنگ ها با لینک مستقیم بصورت یکجا و تک تک با بالاترین کیفیت
به همراه زندگینامه و بیوگرافی کامل مارتیک
مارتیک کانیان (قره خانیان) ۲۶ تیر ماه سال ۱۳۲۸ در آبادان از پدر و مادری بختیاری و ارمنی زاده شد
و از همان سال های کودکی به موسیقی روی آورد…..
مارتیک که در خیابان سید محمد آبادان متولد شده بود، خیلی زود با انتخاب ساز خود و نوازندگی زیبای گیتار، توانست جای خوبی را در میان جامعهء هنری آبادان که در آن روزها افراد صاحب نام بسیاری در آن فعالیت داشتند، برای خود پیدا نماید.
وی توانست در سنین نوجوانی خود را در گروهی حرفه ای ببیند که هفته ای دو شب در سینما نفت و باشگاه انکس برنامه های موسیقی حرفه ای و گاهی موسیقی محلی بندری اجراء نمایند و در همان زمان بود که بسیاری از افراد اهل فن او را برای رفتن به پایتخت و ادامهء حرفه ای تر کار موزیک تشویق نمودند و بر همین اساس وی پس از اخذ مدرک دیپلم جهت پیگیری کار حرفهای خود عازم تهران شد و فعالیت خود را با نوازندگی گیتار و خواندن ترانههای خارجی آغاز نمود.
سبکی که وی به فضای موسیقی ایران تقدیم کرد “Classic Rock and R&B” بود.
مارتیک در روی جلد یکی از آلبوم های خود در لوس آنجلس
پس از روی آوردن به خواندن ترانههای فارسی و همراهی بزرگان موسیقی، در اجرا و ساخت آهنگ، ترانه و شرکت در برنامههای تلویزیونی پیش از انقلاب ایران مثل برنامهٔ تلویزیونی «پنجره» وی به سرعت مورد توجه عموم قرار گرفت.
او اولین ترانهٔ خود با نام حریر را در سال ۱۳۵۵ به عنوان اولین ترانهٔ فارسی زبانش خواند و در کنسرتی در برج ایفل پاریس در کنار یکی از خوانندگان زن فارسی زبان، به عنوان نوارندهٔ گیتار به همرا گروه سل همراهی نمود و ترانهٔ چلچله را نیز برای یکی از بزرگترین آهنگ سازان کشور نوشت و در پاسخ آهنگی را از وی به رسم تشکر هدیه گرفت و شاید ساختن این آهنگ برای یک آهنگ ساز باعث شهرت صد چندان وی شد.
مارتیک در یکی از کنسرت های خارج از کشور
مارتیک در سال ۵۷ مشغول آماده سازی و هماهنگی کنسرت بزرگی در زادگاه خود، آبادان بود که این اولین کنسرت مارتیک بنابه دلایلی هرگز اجرایی نشد.
مارتیک دو سال پس از انقلاب اسلامی ایرانیعنی از ابتدای سال ۱۳۶۰ از ایران خارج و ساکن لس آنجلس در آمریکا گشت.
شخصیت آرام، گرم و دوست داشتنی وی هنوز هم حال و هوای جوانان قدیم آبادان را یادآور می شود و صدای ویژهء او که هنوز هم ته لهجهء آبادانی را همراه دارد از نظر تونالیتی و جنس نرم و لطیف و مخمل گون صدا باعث خلق بیش از نه آلبوم بسیار زیبا، محبوب و به یاد ماندنی در تاریخ موسیقی پاپ معاصر ایران و قرارگیری وی بین محبوبترین خوانندگان ایرانی طی چهل سال اخیر گشت.
مارتیک جوان، در اوائل حضور خود در خارج از کشور
بیشتر اشعار ترانههای وی از شاعرانی چون زویا زاکاریان، مسعود فردمنش، جهانبخش پازوکی و بیژن سمندر با آهنگسازانی چون صادق نوجوکی و منوچهر چشم آذر بوده است.
وی فردی گزیده-کار است که فاصله میان انتشار آلبومهای وی گاه به چند سال اما با محتوایی غنی و خاطره ساز رسیده است.
مارتیک معتقد است که هنوز هم هیچ شهری را در عمر خود به زیبایی، نظم و پاکیزگی آبادان قدیم ندیده و نخواهد دید.
آهنگ مورد نیاز خود را درخواست کنید.